Sektor Barn och Utbildning

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!


Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Vill du vara med och bygga en medarbetarkultur som tar sin utgångspunkt i tillit, samarbete och engagemang? Vill du leda medarbetare med utvecklingslust och drivkraft att ta verksamheten till nästa nivå?

I Munkedals kommun vill vi att barnen ska ha förutsättningar, stöd och stimulans så att de utvecklas så långt som möjligt i sitt lärande. Som chef för Avdelning skola kommer du att arbeta med  skolans nuvarande och framtida utmaningarna, vilket innefattar förbättrade skolresultat, lika möjligheter att uppnå kunskapsmålen samt systematiskt förbättringsarbete som stärker lärandet i hela organisationen.  

Beskrivning

Avdelningschefen för skola arbetar på uppdrag av förvaltningschefen med att leda, samordna, utveckla och följa upp verksamheten i enlighet med förvaltningens övergripande uppdrag och mål. Avdelningschefen ingår i förvaltningschefens ledningsgrupp tillsammans med avdelningschef för förskola, utvecklingschef samt kultur- och fritidschef. 

Kvalifikationer

Vi söker en avdelningschef som vill, kan och vågar leda verksamheten in i framtiden. Vi behöver möta morgondagens behov och förutsättningar redan idag. Det ställer stora krav på bland annat kompetensutveckling, digitalisering och tillitsbaserad styrning.

Vi söker dig som:

  • Har lämplig högskoleutbildning utifrån uppdraget.
  • Tidigare har arbetat som chef eller rektor inom liknande verksamheter.
  • Är van att leda i förändring och har ett verksamhetsnära ledarskap.
  • Har förmåga att ha ett helhetsperspektiv och arbeta strategiskt.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda andra chefer.Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  
Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/172
Kontakt
  • Liselott Sörensen Ringi, 0524-18367
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet Ingrid Rosell, 070-2816006
  • Lärarnas riksförbund, 0524-18000
Publicerat 2018-12-28
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Retour aux postes vacants