Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca 10 400 invånare, och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur, från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Beskrivning

I Munkedals kommun finns det fem grundskolor F-6, en högstadieskola, ett yrkesgymnasium samt IM-programmet och vuxenutbildning. I dagsläget har kommunen ca 1200 elever inom grundskolan, ett hundratal på gymnasiet och ca 250 inom vuxenutbildningen.

Arbetsuppgifter

Elevhälsan arbetar främst förebyggande och hälsofrämjande samt verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Som skolsköterska arbetar du med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar utifrån elevhälsans medicinska insats. Uppdraget innefattar också att vaccinera enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn, erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser samt medverka vid skolläkarmottagning. Skolsköterskan har ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam, lärare, vårdnadshavare och även organisationer och myndigheter utanför skolan. Det ingår i dagsläget fyra skolsköterskor i Resursteamet som är Munkedal kommuns centrala elevhälsoteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. God datavana är en fördel, då all dokumentation sker i datajournal PMO. Du är intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag. Du har ett bra bemötande, kan skapa förtroende hos barn/ungdomar, god förmåga att planera och prioritera samtidigt som du kan vara flexibel i de situationer som kräver det. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrigt

Omfattning: 100% Tillträde 2018-08-13

Varm välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/25
Kontakt
  • Mia Elofsson, rektor, 0524-18030
Publicerat 2018-07-09
Sista ansökningsdag 2018-07-11

Takaisin avoimiin työpaikkoihin