Sektor Omsorg, Avdelning Vård och omsorg, Hemsjukvård

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!


Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Beskrivning

Arbeta som sjuksköterska 8 veckor och få lön för 10 veckor i sommar. Varmt välkommen med din ansökan. 

Hemsjukvården i Munkedals kommun arbetar för att ge kommunens medborgare en god vård där alla känner sig välkomna och respekterade. För oss är det viktigt att alla människor blir bemötta på ett respektfullt och bra sätt. Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb, konkurrenskraftig lön och bra arbetsmiljö.

Vi hoppas att vi får möjlighet att träffa dig och berätta mer om vår verksamhet.

Har du frågor kring sommarvikariaten kan du kontakta Malin Petzäll, enhetschef för hemsjukvården i Munkedals kommun, telefon 0524-183 36, e-post malin.petzall@munkedal.se

 Villkor

Nu söker vi sjuksköterskor till hemsjukvården för sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Sommarbonus

Om du arbetar hos oss 8 veckor under semesterperioden 2019 får du lön för 10 veckor. Du behöver arbeta 80% eller mer av heltid för att omfattas. För att bonusen ska utgå krävs en närvaro på 95% av den överenskomna arbetstiden, oavsett vad frånvaron beror på. Ersättningen betalas ut efter avslutat semestervikariat och beloppet är skattepliktigt.

Arbetsuppgifter

Vi söker i huvudsak sjuksköterskor för arbete dagtid / kväll, men vi kan även erbjuda nattarbete. Arbetsuppgifterna består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter utifrån patientens behov och organisatoriskt ingår du i ett team med sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, alternativt nyutexaminerad sjuksköterska som inväntar legitimation. Du behöver ha B-körkort. Du kan fatta snabba beslut och tycker om att arbeta självständigt. Dessutom har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor och patienter. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Intervjuer kommer ske löpande och anställning kan komma att ske under ansökningstiden. Meriterade kompetenser är specialistutbildningar som distriktssköterska, vård av äldre sjuksköterska, psykiatri samt utbildningar inom palliativ vård och demensvård.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Anställningsform 临时职位(少于3个月)
Anställningen avslutas 2019-08-25
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/24
Publicerat 2019-03-13
Sista ansökningsdag 2019-04-13

返回职位空缺页面