Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!


Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Nu söker vi förskollärare till Önnebacka Förskola!

Önnebacka är en förskola med sju avdelningar fördelade på en femårsavdelning, fyra 1-4 avdelningar, en 1-3 avdelning och en 3-5 avdelning. Vi har en stor härlig gård, och skogen som granne vilket erbjuder många möjligheter att utforska naturen. Förskolan nyinvigdes september 2016, efter att fyra avdelningar byggts ut till sju.

Arbetsuppgifter

Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön tillsammans med dina kollegor, utifrån barnens behov och intressen. Vi arbetar för att stärka barnens förmågor, intressen och nyfikenhet genom att erbjuda en miljö som främjar lek, kreativitet och lustfyllt lärande. Vi arbetar för ökad delaktighet och inflytande, vilket också är ett av våra prioriterade mål. Som förskollärare i Munkedals kommun erbjuds du pedagogisk lunch, fria arbetskläder och 5 fortbildningsdagar på ett läsår.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en driven förskollärare med förskollärarlegitimation, som har ett starkt engagemang i barns lärande och utveckling. Är du nyutexaminerad förskollärare får du en mentor. Vi vill att du är flexibel och positiv med god kommunikationsförmåga, samt god samarbetsförmåga och ett stort intresse av att utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget. Du har också kunskap om ditt uppdrag utifrån läroplanen.

Villkor

Tjänsterna tillträds enligt överenskommelse. Anställningsintervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen att ansöka - vi ser fram emot att höra från dig!Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/13
Kontakt
  • Ulrika Oskarsson, 0524-18390
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet Ingrid Rosell, 070-2816006
Publicerat 2018-02-08
Sista ansökningsdag 2018-03-08

返回职位空缺页面